This is a past event. Registration is closed. View other Eventacademy events.

De opleiding

Deze opleiding leidt op tot Strategisch Eventmanager. Je leert invulling te geven aan het eventbeleid en levert daarmee een essentiële bijdrage aan het behalen van de strategische doelstellingen van jouw organisatie. Je bepaalt de juiste keuze voor (live, hybride of online) event-concepten die structureel en campagnematig worden ingezet. Als rechterhand van de Strategische Eventmarketeer stel je SMART doelstellingen vast, benoemt datapunten en past data driven eventmarketing toe. Je analyseert doelgroepen, ontwikkelt persona's, bepaalt de customer journey en relevante touchpoints. Daarnaast wordt ruim aandacht besteed aan de nieuwe vaardigheden van de eventprofessional van de 21e eeuw. Zo zijn duurzaamheid, meeting design en crossmediastrategie aan deze opleiding toegevoegd Je rondt de opleiding af met een schriftelijke opdracht waarin je de opgedane theorie meteen toepast op jouw dagelijkse praktijk.


Individuele opdracht

Op basis van de theorie en de inhoud van de colleges ontwikkel je een Plan van Aanpak op basis van Strategisch Event Management voor een praktijk case. Je vertaalt de opgedane kennis tijdens de opleiding naar de praktijk en laat zien hoe je die succesvol gaat toepassen. Het uiteindelijke resultaat dat je aan het einde van de opleiding presenteert is een overtuigend Plan dat enerzijds voortkomt uit de inzichten die je tijdens de opleiding hebt meegekregen én anderzijds jouw eigen inventiviteit en creativiteit



Opbouw opleiding

De opleiding bestaat uit 6 colleges in 3 dagen + de eindpresentatie van de schriftelijke opdracht. De docenten zijn specialist op de inhoud van hun college. De lesvorm is interactief: de theorie wordt toegelicht, toegepast en vertaald naar de jouw dagelijkse praktijk. Een speciale studiecoördinator begeleid de studenten en zorgt voor een optimaal studieklimaat.

Docenten

Anne-Mieke van den Hoeven

studiebegeleider at Eventacademy

Ment Kuiper

SchaalX

Femke Ramaker

BuroRamaker

More Information

Nico Meyer

MeetingMatters.nl

Marike Dragt

founder of DK Corporate Event Strategy

Gerdie Schreuders

LiveOnlineEvents

Norbert Pollemans

Noowevents

Juup De Kanter

JUUPS

See all speakers

Location

Royal Industrieele Groote Club
Dam 27
Amsterdam, Noord-Holland, The Netherlands

See route

Contact us

For additional event or venue information, please send an email to alexandra@masterineventmanagement.nl

Sponsors and Partners